Indoor Soccer Academy Cluppi


Wie wij zijn

Indoor Soccer Academy Cluppi is jong en ambitieus. Wij willen jongeren trainen om nog meer uit hunzelf te halen. Wij beschikken over trainers met veel voetbal en trainingservaring ook in het betaalde voetbal. Naast de voetbal technische aspecten beschikken onze trainers over pedagogische vaardigheden die goed van pas komen tijdens de trainingsmethoden.Beperkte plaatsen beschikbaar.
Schrijf je snel in!
Waarom indoor soccer training?

De ontwikkelingen in het voetbal veranderen razendsnel. Niet alleen de voetbaltechnische aspecten, maar ook zaken als kleding, schoenen en velden. Steeds vaker kiezen voetbalverenigingen voor kunstgras. De laatste jaren zijn er zeer kwalitatieve kunstgrasvelden aangelegd. Onze voetbal Academy heeft er voor gekozen om hierop in te spelen.
Voordelen van indoor met boarding op kunstgras zijn:
• Duurzaam
• Weerbestendig, trainingen gaan altijd door
• Spelen op kunstgras is sneller en daar heb je andere vaardigheden voor nodig
• Veel bal contacten omdat er geen lijnen of corners zijn
• Veel schoten op doel en dus meer doelpunten


girlpower


Informatie en contributie

Je speelt een seizoen lang twee keer per week. Het seizoen is van 1 september tot en met 30 april.

Naast de reguliere trainingen zal Voetbal Academy Amsterdam in de vakanties extra indoor cursussen en/of toernooien organiseren.

De contributie bedraagt 299 euro per seizoen. Er kan ook in termijnen betaald worden. Dit kosten zijn inclusief een Voetbal Academy Amsterdam trainingstenue.

Er zijn maximaal 15 voetballers per groep dus wees er snel bij!

Jongeren waarvan de ouders mogelijk het geld niet hebben om contributie te betalen willen wij doorverwijzen naar <ahref=”https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/amsterdam-sport/”>Jeugdfonds Sport Amsterdam. Als ouder dien je uw kind eerst in te schrijven bij Indoor Soccer Academy om vervolgens aanspraak te kunnen maken op het sportfonds (als u het sportfonds niet toegewezen krijgt kunt u de aanmelding alsnog annuleren).


Mis de gratis Proefles niet
Stuur je naam, leeftijd en telefoon nummer naar info@cluppi.nl


opening cluppi

Voetbal als middel

Steeds vaker zie je dat sport als middel wordt ingezet om te werken aan verschillende doelen van o.a. jongeren. Voetbal is daar een goed middel voor. Wij beschikken over trainers en begeleiders die aan deze doelen kunnen werken. Voor jongeren die extra aandacht nodig hebben, hebben wij het traject voetbal als middel. Naast de voetbalaspecten, kunnen jongeren verschillende basisvaardigheden bij ons leren. Denk aan:
• Op tijd komen
• Hoe om te gaan met winst en verlies
• Samen spelen
• Doorzettingsvermogen
• Omgaan met autoriteit
• Etc.


Maatschappelijke rol

Cluppi! zit midden in de wijk Nieuw-West waar relatief veel jongeren wonen die weinig bewegen of aangesloten zijn bij een sportvereniging. Wij willen hier een bijdrage leveren door de drempel laag te houden. Wij willen voor de ouders en jongeren een club creëren waar ze het gevoel hebben dat ze welkom zijn. Zo zullen wij ook open staan om samen te werken met andere maatschappelijke organisaties en de Gemeente Amsterdam.
Cluppi! wil jaarlijks 80 jongeren bereiken door middel van voetbal en daarvan is het streven dat 60% doorstroomt naar reguliere voetbalverenigingen. Dit willen wij doen door onderscheidend te zijn van andere voetbalscholen door voetbal in te zetten als middel .

Partners

gemeente amsterdam west logo
Sportfonds logo
spirit logo