Cluppi Indoor Soccer Academy sponsoren

Wilt u Cluppi Indoor Soccer Academy graag sponsoren? Cluppi is een jonge en dynamische voetbalschool in Amsterdam. Om kinderen optimaal te kunnen motiveren om alles uit zichzelf én hun favoriete sport te kunnen halen, ondersteunen we hen in de zoektocht naar hun ambitie en talent. Om dit te kunnen realiseren beschikt de Cluppi Indoor Soccer Academy over vakkundige voetbaltrainers welke zowel op voetbaltechnisch én pedagogisch gebied een grote bijdrage zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Bij Cluppi geloven we namelijk in het talent en kunnen van ieder kind.

Juist daarom motiveren we jongeren tot het beoefenen van deze prachtige sport terwijl we er alles aan doen om hun talenten tot uiting te laten komen. Daarom organiseren we niet alleen leerzame trainingen en voetbal clinics in samenwerking met gevestigde lokale namen, maar stimuleren we ook het sporten en spelen in teamverband wat weer een positief effect heeft op hun positie in de maatschappij. Bewegen en sporten lijkt steeds meer naar de achtergrond te verdwijnen terwijl dit juist bijdraagt aan een goede persoonlijke groei van het kind.

Cluppi Indoor Soccer Academy wil hier een waardevolle bijdrage aan leveren door kinderen te stimuleren in hun sport en in de zoektocht naar hun eigen talent. Om deze doelstellingen waar te kunnen blijven maken kunt u Cluppi Indoor Soccer Academy sponsoren. In ruil daarvoor bieden we u aantrekkelijke reclame en marketing mogelijkheden aan. Door Cluppi te sponsoren draagt u bij aan het kunnen blijven leveren van kwalitatieve voetbaltrainingen waardoor kinderen alles uit zijn of haar talent kunnen blijven halen.

Cluppi Indoor Soccer in Amsterdam sponsoren

Wilt u sportende jongeren graag alle kans geven om hun talent en niveau tot ontwikkeling te brengen? Dan kunt u ervoor kiezen om de voetbalschool van Cluppi in Amsterdam te sponsoren. Bij Cluppi Indoor Socces Academy kunt u dat op verschillende manieren doen. Mede dankzij uw sponsoring krijgen onze kinderen niet alleen de kans om te blijven voetballen, maar krijgen ze ook de mogelijkheid om hun talenten steeds maar weer te blijven ontwikkelen. Sponsoren kan bij Cluppi aan de hand van pakketten.

Deze pakketten bieden ook u als ondernemer een aantal waardevolle voordelen. De voetbalschool van Cluppi in Amsterdam sponsoren kan in de vorm van een bord met bedrijfsvermelding langs het veld, een eervolle vermelding op de website van cluppi.com, de naam van uw bedrijf op de voetbaltenues. U kunt er ook voor kiezen om te sponsoren in de vorm van een donatie waarmee u 2 keer per jaar de beschikking heeft over de indoor locatie van Cluppi voor het organiseren van een workshop inclusief hapjes en drankjes.

Door het sponsoren van Cluppi Indoor Soccer Academy draagt u bij aan kwalitatieve trainingen voor de kinderen, aandachtsmomenten met een sportpedagoog en trainer, bemiddelingen met professionele instanties, clubtenues en nog veel meer. Wilt u de voetbalschool van Cluppi graag sponsoren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.