BEDRIJFSFEEST ORGANISEREN

Wilt u voor uw personeel of management een besloten bedrijfsfeest organiseren in Amsterdam op een overdekte locatie? Dan biedt het indoor voetbalveld van Cluppi in Amsterdam tal van mogelijkheden. Naast de prachtige en veilige overdekte ruimte, kunt u bij Cluppi ook terecht als u een zaaltje wilt huren voor een zakelijke bijeenkomst of vergadering. Ook als u op zoek bent naar een perfecte bedrijfsfeest locatie staan we graag voor u klaar. Hierbij kunt u niet alleen gebruik maken van ons indoor voetbalveld met kunstgras en veilige boarding, maar heeft u tevens een complete horecagelegenheid tot uw beschikking.

Op deze manier kunt u zelf invulling geven aan uw bedrijfsfeest, en zorgen wij voor dé perfecte locatie. Het indoor voetbalveld van Cluppi Indoor Soccer Academy in Amsterdam leent zich bij uitstek voor het organiseren van sportieve teambuilding uitjes, bedrijfsfeesten of zakelijke bijeenkomsten. Desgewenst voorzien wij uw bedrijfsfeest locatie van een op maat gemaakt arrangement welke geheel aan uw wensen voldoet. Ook als u een teambuilding bedrijfsfeest wilt organiseren op een overdekte locatie in Amsterdam staat Cluppi graag voor u klaar.

Ons volledig uitgeruste veld met kunstgras bodem is bijzonder geschikt voor het organiseren van sportieve spellen en wedstrijden in teamverband om de onderlinge samenwerking mee te stimuleren. Bent u op zoek naar een geschikte indoor locatie voor het organiseren van een bedrijfsfeest? Neem dan eens vrijblijvend contact met u op. Ook als u uw zakelijke bijeenkomst wilt voorzien van een arrangement denkt Cluppi graag met u mee.

Neem contact op

Adres

Johan Huizingalaan 91,
1065 HW Amsterdam

Contact

Telefoon: (+31) 06 85 169 832
WhatsApp: (+31) 06 85 169 832

E-mail : Info@cluppi.nl

Openingstijden

Ma t/m zo 09:00 – 01:00